Sinds de afgelopen jaren zijn wij de grootste nieuwbouw makelaar van Soest. Dat is niet zonder reden! Verschillende projectontwikkelaars hebben ontdekt hoe het is, om met ons als marktdeskundige te werken. Waar gemiddeld genomen de nieuwbouwmakelaar wordt gezien als loket waar geïnteresseerden zich kunnen melden van een volledig uitgewerkt nieuwbouwplan, werken wij anders.

Wij vinden het belangrijk om betrokken te worden bij de totstandkoming van het plan. Als geen ander kunnen wij genuanceerd de vraagzijde van de lokale woningmarkt vertalen. De markt in Soest is anders als in bijvoorbeeld Baarn of Bilthoven. De juiste architectuur, detaillering van de bouw, optimalisering van de indeling, opleveringsniveau zijn alles bepalend voor een succesvolle verkoop.

Uiteraard zijn in een latere fase de kwalitatieve verkoopgesprekken met geïnteresseerden ook een belangrijk onderdeel: creatief meedenken in mogelijkheden, goed voorlichten over het hele proces dat op een koper afkomt, goede ingangen bij hypotheekadviseurs en tevens voldoende zekerheden kunnen bieden over de mogelijk nog te verkopen eigen woning van de geïnteresseerden.

Wij kunnen u verschillende referenties aanreiken, die bovenstaande kunnen bevestigen.